Фототапети Fototapeti от Европа Стил

ФОТОТАПЕТИ / FOTOTAPETI
тел. 0884 170621

Фототапети с Европейско качество. Фототапети за стена на достъпни цени над 800 модела в наличност.
Фототапети по размер на клиента. Бърза доставка за цяла България.Характеристика материали


 

При предлаганите в този сайт фототапети , които се изработват по индивидуален размер на клиента се използва само МАТЕРИАЛ ФЛИС ОСНОВА ;

с лице гладка медия за печат , гръб от нетъкани текстилни нишки с плътност 150 г/ на кв. м. , което дава възможност да се замаскират дребни неравности по стената . А широките панели са изключително удобни за работа при лепеното на фототапетите .

При  Дигитален печат на ФЛИС основа , се използват само модерни  компютърни технологии и изцяло усъвършенствани принтери . При този метод изображението се изпраща директно към принтера с помощта на цифрови файлове. Предлаганите продукти изработени по този начин , се отличават с изключително качествено кристално точно изображение и са 100 % за нашето съвремие екологични продукти . Повърхността им се отличава от останалите по това , че изглежда съвършено  гладка , но специално запечатана против надраскване. Продуктите са напълно матирани нямат гланцов ефект, който се явява несъвършенство при погледа ви на осветена стена от слънчеви лъчи и лампи . Изключително устойчиви са на почистване, но без силни препарати . Използвани са изцяло съвременни мастила на водна база . В съчетание с това , че са отпечатани на най-високия клас материал  ФЛИС основа ги прави най-съвършените по качество продукти на този етап в световен мащаб . По отношение на бърз и безпрепятствен монтаж стоят на първо място . Без никакво мокрене и усилие се свалят в последствие от стената .

 

При предлаганите налични модели с намалени цени в този сайт фототапети са използвани 3 вида материал и начини на печат.

Вид 1. Горният описан на ФЛИС с но с по малка плътност 120 г / на кв.м  .


Вид 2 Полимерен печат върху хартиена основа, е печат , но с полимерни мастила , материала е хартия на син гръб , това позволява плътно нанасяне на цветовете.  Използваните мастила са на база свързващи се смоли , но са в рамките на всички европейски изисквания за безопасен стандарт ,има все пак лек остатъчен мирис на мастило , който при ФЛИС е напълно елиминиран . Повърхността е матова, същевременно има много лек седефен блясък в зърнест фин слой на боята.

 

Вид 3Офсетов печат на хартия , е добре познатия на българския пазар стандарт и визия на фототапет от тоталитарното минало . Задоволително добро качество на изображението с наситен цвят . Притежават лек гланцов ефект т.е лъщят на светлина .Това са най-разпространените продукти на пазара у нас , заради ниските им цени  . Офсетов печат се полага върху тънка хартия и има доста по ниски производствени разходи , за да придобиете реална представа си спомнете как изглежда хартията на едно луксозно списания.

 

Предлаганите в този сайт фототапети , които се изработват по / прочети повече /индивидуален размер на клиента се изработват само на ФЛИС !

Всички налични модели от  3-те вида материал са с  намалени цени и останали единични бройки на разпродажба ! Може да разгледате тук !

 

 

Форма за поръчки и запитвания
 1. Полетата маркирани с * са задължителни!
 2. Вашето име(*)
  Please type your full name.
 3. Еmail адрес(*)
  Invalid email address.
 4. Телефон(*)
 5. Относно(*)
  Invalid Input
 6. Адрес за доставка
  Invalid Input
  Въведете адрес нан доставка при поръчка на фототапет
 7. Размер на фототапет
  Invalid Input
  Въведете желания размер на фототапета
 8. Съобщение
  Invalid Input
 9. Код за сигурност

Избрани фототапети

Все още нямате избрани фототапети

Търси по цвят

Банер
Банер

Поръчай обаждане

За поръчка на телефонно обаждане посетете следния адрес:

ПОРЪЧАЙ ОБАЖДАНЕ ОТ ТУК

Потребители Online

В момента има 21 посетителя в сайта

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Powered by Web Idea BG