Фототапети Fototapeti от Европа Стил

ФОТОТАПЕТИ / FOTOTAPETI
тел. 0884 170621

Фототапети с Европейско качество. Фототапети за стена на достъпни цени над 800 модела в наличност.
Фототапети по размер на клиента. Бърза доставка за цяла България.Условия, плащане и доставка


 

Условия за ползване:

 

За ползването на онлайн каталога на ЕВРОПА СТИЛ за вашето улеснение, не е нужно да имате регистрация.

Фирмата си запазва правото винаги и по всяко време да променя информацията, съдържанието и начина на достъп. Всеки потребител е обвързан с общите условия за ползване от първоначалното влизане до напускане на онлайн каталога.

ЗА ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА ИЛИ ЗАПИТВАНЕ ТРЯБВА ДА ИЗПРАТИТЕ ПОПЪЛНЕНА ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА, КОЯТО СЕ НАМИРА ПОД ВСЕКИ МОДЕЛ ФОТОТАПЕТ !

Попълват се следните полета:

1. Име

2. Актуален и Валиден email адрес.

3. Точни и вярно попълнени адреси за доставка.

4. Задължително телефон за контакт.

 

Когато направите поръчка или запитване за фототапет, ще получите потвърждение на посочения от Вас e-meil адрес. Администраторът на онлайн каталога ще се свърже с Вас по телефона за да уточните подробностите по запитването или поръчката.

 

Ограничения:

Посетителите на онлайн магазина нямат право:

1. Без писмено разрешение на фирмата да разпространяват наши материали, текстове, картинки, образи и части от www.evropastil.com

2. Да пускат фиктивни – фалшиви поръчки или запитвания с цел претоварване на системата.

 

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА :

1.Поръчаната стока ще се достави на адреса който е посочен от клиента при регистрация /може и до поискване до куриерски офис/.

2.Доставката се осъществява с куриерска фирма, клиента е длъжен да заплати сумата на наложения платеж и стойността на доставката при получаване на поръчката.Таксата за доставка за 1 брой е фиксирана на 5,00 лв, за цялата територия на страната.

3.Стоката се получава в подходяща заводска опаковка  защитена при транспортирането, представляваща руло от твърд картон.

4. Лепилото необходимо за монтирането ,ще откриете в самата опаковка, а инструкцията за монтаж е прикачена към опаковката.

5.Транспортните разходи, ако не е упоменато друго се заплащат от клиента заедно с цената на стоката.

 

 

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНАТА И ДОСТАВЕНА СТОКА МОЖЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ СЛУЧАИ:

- Стоката при транспортирането е повредена;       ВАЖНО ! Моля,настоявайте веднага за изготвянето на протокол  от служителя за повредата, в противен случай ,не можете да докажете ,че стоката не е увредена от вас самите !

- Срока за доставка не е спазен;

- Цената не е действителната от офертата;

-Продукта е не съотвестващ на описанието: погрешен модел, размери, или  материал .

- При условията на чл.69, ал.3 от ЗЗППТ /закон за уреждане на рекламации/

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца. Рекламации свързани с неуспешен монтаж не се приемат ,всичко свързано с монтирането на продукта не е отговорност на доставчика!

Рекламация на вече монтирани продукти не се приемат.

-При условията на чл.55, ал.1 от ЗЗППТ/връщане на закупена стока/

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 7 работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай търговеца е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. Търговеца има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца.

 

Клиента няма право да откаже доставката на поръчаната от него стока освен в гореописаните случаи.

С тези условия Вие се съгласявате да получавате на Вашите посочени имейли известия от www.evropastil.com относно поръчки, отстъпки и оферти на нашите стоки.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ако имате въпроси по поръчката си, не се притеснявайте да звъннете на оператор продажби ON-LINE магазин телефона на

052 600923 ; GSM 0879 141263

Работното време на нашият оператор е от 09:00 до 18:00 часа.

Поръчките се обработват всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа,  направени поръчки до 16:00 ще бъдат изпратени същия ден след като нашият оператор се свържи с клиента за потвърждение на поръчката на посочения от тях телефон при регистрация. Поръчки получени след 16:00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки които са получени по празничните дни както и в събота и неделя се изпращат на следващия работен ден. Стоката се доставя в срок от 3 работни дни от потвърждение на поръчката.

 

Поръчки НЕ ПОТВЪРДЕНИ И С НЕТОЧНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА СЕ ОТХВЪРЛЯТ и не се изпращат.

 

Форма за поръчки и запитвания
 1. Полетата маркирани с * са задължителни!
 2. Вашето име(*)
  Please type your full name.
 3. Еmail адрес(*)
  Invalid email address.
 4. Телефон(*)
 5. Относно(*)
  Invalid Input
 6. Адрес за доставка
  Invalid Input
  Въведете адрес нан доставка при поръчка на фототапет
 7. Размер на фототапет
  Invalid Input
  Въведете желания размер на фототапета
 8. Съобщение
  Invalid Input
 9. Код за сигурност

Избрани фототапети

Все още нямате избрани фототапети

Търси по цвят

Банер
Банер

Поръчай обаждане

За поръчка на телефонно обаждане посетете следния адрес:

ПОРЪЧАЙ ОБАЖДАНЕ ОТ ТУК

Потребители Online

В момента има 54 посетителя в сайта

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Powered by Web Idea BG