Фототапети Fototapeti от Европа Стил

ФОТОТАПЕТИ / FOTOTAPETI
тел. 0884 170621

Фототапети с Европейско качество. Фототапети за стена на достъпни цени над 800 модела в наличност.
Фототапети по размер на клиента. Бърза доставка за цяла България.

Начало Блог Блог Създайте си комфортен вътрешен дизайн с помощта на фототапети за стена


Създайте си комфортен вътрешен дизайн с помощта на фототапети за стена


За да си създадете неповторимо усещане за уют, основното правило в обзавеждането е комфорта. Заложете на тези мебели, които да създадат това усещане. Те трябва да са с изчистени линии и земни тонове. Избягвайте крещящите и сложни детайли. В забързаното ежедневие всеки човек се нуждае от уютно и топло място, за да си осигури необходимата почивка и спокойствие.

За целта не е задължително да купувате нови мебели. Преобразете старите като смените тапицерията или просто ги преместете на друго място; променете техните функции и създайте нов живот. Нужно ви е само малко повече въображение. Но трябва да знаете, че колкото по- изчистени са мебелите, толкова повече уют създават те.

Фототапети за стена

Осигурете си повече светлина в дома. Заменете тежките завеси с по-леки. Преобразете стените. Боядисайте ги в светли пастелни цветове, които ще предадат повече хармония и простор. Може да промените само една стена като използвате фототапети. Едни от най- красивите са 3Д фототапети. Можете да отделните стени в различни цветове в един нюанс. Ето някои примерни комбинации фототапети: бяло (неутрален) + сив или метален цвят; всички цветове от сиво до жълто- зелената гама + тъмен махагон или + тъмно оранжево; подчертайте детайлите с по- ярки естествени земни цветове, ако искате да предадете по- модерен вид и още много други.

Място за компютъра

Днес всеки човек използва интернет и всеки има нужда от собствен кът у дома, затова е от изключително значение всеки да включи свое място в цялостното обзавеждане на дома си като едновременно с това не нарушава облика на стаята, така че компютъра да не привлича особено вниманието.

Ако не можете да се справите сами, посъветвайте се с дизайнер, който ще ви помогне да задоволите желанията ви в зависимост от вашите нужди, вашите представи, вашия вкус и вашия бюджет. Всеки един заслужава да превърне дома си едно прекрасно място за почивка.

Форма за поръчки и запитвания
 1. Полетата маркирани с * са задължителни!
 2. Вашето име(*)
  Please type your full name.
 3. Еmail адрес(*)
  Invalid email address.
 4. Телефон(*)
 5. Относно(*)
  Invalid Input
 6. Адрес за доставка
  Invalid Input
  Въведете адрес нан доставка при поръчка на фототапет
 7. Размер на фототапет
  Invalid Input
  Въведете желания размер на фототапета
 8. Съобщение
  Invalid Input
 9. Код за сигурност

Избрани фототапети

Все още нямате избрани фототапети

Търси по цвят

Банер
Банер

Поръчай обаждане

За поръчка на телефонно обаждане посетете следния адрес:

ПОРЪЧАЙ ОБАЖДАНЕ ОТ ТУК

Потребители Online

В момента има 14 посетителя в сайта

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Powered by Web Idea BG