Фототапети Fototapeti от Европа Стил

ФОТОТАПЕТИ / FOTOTAPETI
тел. 0884 170621

Фототапети с Европейско качество. Фототапети за стена на достъпни цени над 800 модела в наличност.
Фототапети по размер на клиента. Бърза доставка за цяла България.Фототапети за стена за приказен дом или офис


Съвременните фототапети за стена се изработват по модерни технологии и с тях всеки един дом или офис може да стане уникален. Независимо дали ще изберете фабрично произведни и фототапети по поръчка, вие имате възможността да се потопите в неповторима атмосфера, да се радвате всеки ден на красив пейзаж, което със сигурност ще ви успокоява и зарежда с много настроение.

Съвременните фототапети се отличават с много предимства и различни предназначения. Ако искате да отразите светлината в дома си, заложете на гланцирани. Матираните пък от своя страна поглъщат светлината.

Напоследък все по- актуални стават 3D изображенията, при които изображенията изглеждат толкова реални. Много красиви са изображенията на пейзажи, сюжети от детските приказки, които са изключително подходящи за обзавеждане на детска стая. Изображенията при 3D  фототапетите имат специална технология на отпечатване, която ги прави да изглеждат много по- дълбоки и изключително много въздействат на сетивата.

Някои модели от съвременните фототапети са екологички и се печатат на флис основа с еко мастила.  Други модели фототапети за стени се състоят противопожароустойчиви материали и това ги прави много подходящи за стени и тавани на помещения, които имат защита от пожари.

Въпреки че днес фототапетите за стена са едни от най- разпространените, на пазара се предлагат и много интересни модели, предназанчени за врата и по този начин можете да придадете нов облик на старата. Само трябва да изберете най- подходящия тапет.

Разнообразието от фототапети е толкова голямо, че на човек му се иска да промени визията на всяко помещение в дома си. Има модели както за таван с изключително красиви изображения на нощното небе, космоса или слънчев пейзаж , така и за под, изобразяващи зелена поляна, красиви цветя и т. н.

Благодарение на фототапетите всеки един може да превърне дома или офиса си си в любимо място- любима приказка на вашето дете или любимият ви морски бряг, който да ви топли в студените месеци.

Форма за поръчки и запитвания
 1. Полетата маркирани с * са задължителни!
 2. Вашето име(*)
  Please type your full name.
 3. Еmail адрес(*)
  Invalid email address.
 4. Телефон(*)
 5. Относно(*)
  Invalid Input
 6. Адрес за доставка
  Invalid Input
  Въведете адрес нан доставка при поръчка на фототапет
 7. Размер на фототапет
  Invalid Input
  Въведете желания размер на фототапета
 8. Съобщение
  Invalid Input
 9. Код за сигурност

Избрани фототапети

Все още нямате избрани фототапети

Търси по цвят

Банер
Банер

Поръчай обаждане

За поръчка на телефонно обаждане посетете следния адрес:

ПОРЪЧАЙ ОБАЖДАНЕ ОТ ТУК

Потребители Online

В момента има 15 посетителя в сайта

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Powered by Web Idea BG