Фототапети Fototapeti от Европа Стил

ФОТОТАПЕТИ / FOTOTAPETI
тел. 0884 170621

Фототапети с Европейско качество. Фототапети за стена на достъпни цени над 800 модела в наличност.
Фототапети по размер на клиента. Бърза доставка за цяла България.Съвременните модерни фототапети за стена


Съвременните модерни фототапети за стена

Много хора свързват фототапетите за стена с нещо остаряло, но днес това не е така. Съвременните фототапети са много по-качествени и издръжливи от старите тапети, поставят се много по-лесно и то на места, на които преди години беше невъзможно. Днес те са с оригинални визии и превръщат всеки един дом в изключително красив със собствена уникалност и модерен интериор.

Едни от най-красивите са фототапетите - изключително красиви картини, които заемат цяла стена в едно помещение и придават една уникална визия и невероятна атмосфера. В днешно врме те се отпечатват с помощта на модерна технология и затова изглеждат толкова добре както отдалече, така и отблизо. Освен това всеки може да изберете фототапети по поръчка.

Друг вид тапети са миещите се, които са изработени от влаго и топлоустойчив материал. Предлагат се тапети както за баня и други мокри помещения, така и за кухня, които спокойно могат да се облепят в зоната около готварската печка и да се почистват с препарати, без никакви притеснения за увреждане.

Едно от най-големите предимства на днешните фототапети е, че те могат да заемат всяка една стена в дома. Поставят се изключително бързо и лесно и дори не е необходимо да търсите помощ от майстор специалист. Те могат да прикрият всякакви дефекти в мазилките и най-важното е, че при поставянето им не се вдига прах.

Голяма част от съвременните модерни фототапети, отпечатани на фолио имат възможността да се лепят върху стари и захабени мебели, върху обикновени стъкла, върху дървен или мраморен плот, гранитогрес или мозайка. Така ще превърнете старото в ново и ще създадете нов облик на вашия дом. Ако знаете как се работи със самозалепващо се фолио, можете да го направите и сами.

Форма за поръчки и запитвания
 1. Полетата маркирани с * са задължителни!
 2. Вашето име(*)
  Please type your full name.
 3. Еmail адрес(*)
  Invalid email address.
 4. Телефон(*)
 5. Относно(*)
  Invalid Input
 6. Адрес за доставка
  Invalid Input
  Въведете адрес нан доставка при поръчка на фототапет
 7. Размер на фототапет
  Invalid Input
  Въведете желания размер на фототапета
 8. Съобщение
  Invalid Input
 9. Код за сигурност

Избрани фототапети

Все още нямате избрани фототапети

Търси по цвят

Банер
Банер

Поръчай обаждане

За поръчка на телефонно обаждане посетете следния адрес:

ПОРЪЧАЙ ОБАЖДАНЕ ОТ ТУК

Потребители Online

В момента има 26 посетителя в сайта

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Powered by Web Idea BG