Фототапети Fototapeti от Европа Стил

ФОТОТАПЕТИ / FOTOTAPETI
тел. 0884 170621

Фототапети с Европейско качество. Фототапети за стена на достъпни цени над 800 модела в наличност.
Фототапети по размер на клиента. Бърза доставка за цяла България.

Начало Блог Блог Създайте красота в дома си с флоралните фототапети от Европа стил


Създайте красота в дома си с флоралните фототапети от Европа стил


Създайте красота в дома си с флоралните фототапети от Европа стил. Изключително богато разнообразие от цветни предложения, които ще Ви накарат да се чувствате добре през времето, което прекарвате у дома, в една свежа и приятна обстановка. Не е достатъчно един дом да е обзаведен хубаво, важно е цветовата гама да е подбрана добре, защото тя е основен фактор, който създава уют.

 

Фототапетите на цветя са широко застъпени в каталозите на Европа стил. Те са особено атрактивни и впечатляващи именно, защото излъчват нежност и красота. Всички сме подвластни на магията на цветята. Различните краски превръщат фототапета на цветя в една своеобразна цветотерапия, която влияе положително върху обитателите на всяко жилище, особено в днешния забързан свят,често изпълнен със стресови ситуации.

 

В онлайн магазина за фототапети за стена, ще откриете богат избор от фототапети на цветя. В зависимост от Вашите предпочитания, се предлагат различни видове цветя или комбинации от цветя, отпечатани върху нашите фототапети. Един лилиум например, сниман отблизо или орхидея, биха накарали човек да си представи, едва ли не, аромата, който носят тези цветя. Тези фототапети са идеални за хола в едно жилище. Фототапет с лалета или вишнев цвят – пролетта ще присъства постоянно във дома Ви. За Вашата спалня се предлагат специални фототапети на цветя с мотиви на сърца, които са особено интересни. В каталога ще ги видите както във нежни, светли тонове, така и във ярки и наситени цветове за по-властните натури. Коридорът е също е място, където можете да поставите фототапет с изображение на цвете. Така влизайки в дома Ви, още от вратата ще спечелите вниманието на Вашите гости. За традиционалистите също има подходящи предложения – фототапет с червени макове – вечната класика, но винаги актуална!

 

Всеки вижда своя дом по различен начин, затова фототапетите с цветя се предлагат в различни нюанси, за да задоволят всеки вкус.

Нашите предложения с модели , може да разгледате тук : ФОТОТАПЕТИ С ЦВЕТЯ

Форма за поръчки и запитвания
 1. Полетата маркирани с * са задължителни!
 2. Вашето име(*)
  Please type your full name.
 3. Еmail адрес(*)
  Invalid email address.
 4. Телефон(*)
 5. Относно(*)
  Invalid Input
 6. Адрес за доставка
  Invalid Input
  Въведете адрес нан доставка при поръчка на фототапет
 7. Размер на фототапет
  Invalid Input
  Въведете желания размер на фототапета
 8. Съобщение
  Invalid Input
 9. Код за сигурност

Избрани фототапети

Все още нямате избрани фототапети

Търси по цвят

Банер
Банер

Поръчай обаждане

За поръчка на телефонно обаждане посетете следния адрес:

ПОРЪЧАЙ ОБАЖДАНЕ ОТ ТУК

Потребители Online

В момента има 21 посетителя в сайта

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Powered by Web Idea BG