Фототапети Fototapeti от Европа Стил

ФОТОТАПЕТИ / FOTOTAPETI
тел. 0884 170621

Фототапети с Европейско качество. Фототапети за стена на достъпни цени над 800 модела в наличност.
Фототапети по размер на клиента. Бърза доставка за цяла България.

Блог

Понеделник, 03 Юли 2017 18:02

 

Наши и бъдещи клиенти на фирма за фототапети Европа Стил , уведомяваме Ви , че в нашата дейност включихме и тази печат на фото тапет по поръчка с размери на клиента . Възможността за изработка на такъв модел , разбира се винаги е предимство за всеки .

Стандартните размери при фототапетите , са на по изгодни цени поради , факта ,че се ползват готови оразмерени файлове за печат . В калкулирането на цените на фототапетите , сме направили компромис , и не сме заложили големи разлики между тези със стандартни размери и на поръчките по индивидуален размер . Моля , когато замисляте вашият размер , предварително се опитайте да се придържате към формата му т.е към правоъгълната пропорция показана в сайта , ако не желаете да се лишите от цялостната му визия . Ако вашият размер се явява почти квадратен , това задължително ще доведе до отнемане на фрагменти . За да се получи в крайна сметка добра естетическа картина и добре изглеждащ мотив , ще се погрижат нашите професионалисти дизайнери и ще ви предложат най- добрият вариант , или повече от един за вашата поръчка на фототапет по индивидуален размер.

Когато снемате размерите за фототапета , моля обърнете внимание на ширината вземете я един път високо до тавана и после ниско до пода , понякога може да останете доста изненадани от получаващата се разлика до 5-6 см дължаща се на крив ъгъл на стената .

При подаване на поръчката , задължително посочете , точно коя мярка е височина .

По ваше желание , можете да поръчате и обръщане на модела в огледален образ . В много редки случаи , може да се промени модела цветово, особено , ако това е пейзаж или градски изглед , но в някои изключения , може да му се въздейства с цветови филтър и леко да се измени гамата от топла в студена и обратно .

Можем да ви уверим напълно , че Вашите поръчки , се реализират под строг качествен контрол и подготовка . Поръчка , която не отговаря на нашите високи професионални критерии за качество и прецизност , не достига до крайния клиент .

Повече информация и цени , разгледайте тук Фототапети по размери на клиента

 

 

Сряда, 08 Юли 2015 11:35

За да си създадете неповторимо усещане за уют, основното правило в обзавеждането е комфорта. Заложете на тези мебели, които да създадат това усещане. Те трябва да са с изчистени линии и земни тонове. Избягвайте крещящите и сложни детайли. В забързаното ежедневие всеки човек се нуждае от уютно и топло място, за да си осигури необходимата почивка и спокойствие.

За целта не е задължително да купувате нови мебели. Преобразете старите като смените тапицерията или просто ги преместете на друго място; променете техните функции и създайте нов живот. Нужно ви е само малко повече въображение. Но трябва да знаете, че колкото по- изчистени са мебелите, толкова повече уют създават те.

Фототапети за стена

Осигурете си повече светлина в дома. Заменете тежките завеси с по-леки. Преобразете стените. Боядисайте ги в светли пастелни цветове, които ще предадат повече хармония и простор. Може да промените само една стена като използвате фототапети. Едни от най- красивите са 3Д фототапети. Можете да отделните стени в различни цветове в един нюанс. Ето някои примерни комбинации фототапети: бяло (неутрален) + сив или метален цвят; всички цветове от сиво до жълто- зелената гама + тъмен махагон или + тъмно оранжево; подчертайте детайлите с по- ярки естествени земни цветове, ако искате да предадете по- модерен вид и още много други.

Място за компютъра

Днес всеки човек използва интернет и всеки има нужда от собствен кът у дома, затова е от изключително значение всеки да включи свое място в цялостното обзавеждане на дома си като едновременно с това не нарушава облика на стаята, така че компютъра да не привлича особено вниманието.

Ако не можете да се справите сами, посъветвайте се с дизайнер, който ще ви помогне да задоволите желанията ви в зависимост от вашите нужди, вашите представи, вашия вкус и вашия бюджет. Всеки един заслужава да превърне дома си едно прекрасно място за почивка.

Четвъртък, 04 Юни 2015 08:50

Съвременните фототапети за стена се изработват по модерни технологии и с тях всеки един дом или офис може да стане уникален. Независимо дали ще изберете фабрично произведни и фототапети по поръчка, вие имате възможността да се потопите в неповторима атмосфера, да се радвате всеки ден на красив пейзаж, което със сигурност ще ви успокоява и зарежда с много настроение.

Съвременните фототапети се отличават с много предимства и различни предназначения. Ако искате да отразите светлината в дома си, заложете на гланцирани. Матираните пък от своя страна поглъщат светлината.

Напоследък все по- актуални стават 3D изображенията, при които изображенията изглеждат толкова реални. Много красиви са изображенията на пейзажи, сюжети от детските приказки, които са изключително подходящи за обзавеждане на детска стая. Изображенията при 3D  фототапетите имат специална технология на отпечатване, която ги прави да изглеждат много по- дълбоки и изключително много въздействат на сетивата.

Някои модели от съвременните фототапети са екологички и се печатат на флис основа с еко мастила.  Други модели фототапети за стени се състоят противопожароустойчиви материали и това ги прави много подходящи за стени и тавани на помещения, които имат защита от пожари.

Въпреки че днес фототапетите за стена са едни от най- разпространените, на пазара се предлагат и много интересни модели, предназанчени за врата и по този начин можете да придадете нов облик на старата. Само трябва да изберете най- подходящия тапет.

Разнообразието от фототапети е толкова голямо, че на човек му се иска да промени визията на всяко помещение в дома си. Има модели както за таван с изключително красиви изображения на нощното небе, космоса или слънчев пейзаж , така и за под, изобразяващи зелена поляна, красиви цветя и т. н.

Благодарение на фототапетите всеки един може да превърне дома или офиса си си в любимо място- любима приказка на вашето дете или любимият ви морски бряг, който да ви топли в студените месеци.

Петък, 22 Май 2015 09:05

Съвременните модерни фототапети за стена

Много хора свързват фототапетите за стена с нещо остаряло, но днес това не е така. Съвременните фототапети са много по-качествени и издръжливи от старите тапети, поставят се много по-лесно и то на места, на които преди години беше невъзможно. Днес те са с оригинални визии и превръщат всеки един дом в изключително красив със собствена уникалност и модерен интериор.

Едни от най-красивите са фототапетите - изключително красиви картини, които заемат цяла стена в едно помещение и придават една уникална визия и невероятна атмосфера. В днешно врме те се отпечатват с помощта на модерна технология и затова изглеждат толкова добре както отдалече, така и отблизо. Освен това всеки може да изберете фототапети по поръчка.

Друг вид тапети са миещите се, които са изработени от влаго и топлоустойчив материал. Предлагат се тапети както за баня и други мокри помещения, така и за кухня, които спокойно могат да се облепят в зоната около готварската печка и да се почистват с препарати, без никакви притеснения за увреждане.

Едно от най-големите предимства на днешните фототапети е, че те могат да заемат всяка една стена в дома. Поставят се изключително бързо и лесно и дори не е необходимо да търсите помощ от майстор специалист. Те могат да прикрият всякакви дефекти в мазилките и най-важното е, че при поставянето им не се вдига прах.

Голяма част от съвременните модерни фототапети, отпечатани на фолио имат възможността да се лепят върху стари и захабени мебели, върху обикновени стъкла, върху дървен или мраморен плот, гранитогрес или мозайка. Така ще превърнете старото в ново и ще създадете нов облик на вашия дом. Ако знаете как се работи със самозалепващо се фолио, можете да го направите и сами.

Вторник, 12 Май 2015 07:50

Фототапетите за стена създават уникална индивидуална атмосфера в дома.

Всеки иска да живее в дом, където цари приятна атмосфера и много настроение. Един от най-лесните начини да се постигне това е чрез обзавеждането и най-вече чрез декорация на стените с фототапети. Те трябва да бъдат избрани внимателно, не само като визия, но и като материал.

Днешните фототапети се произвеждат от изключително качествени материали и благодарения на тях всеки може да постигне един оригинален интериор. Различните видове позволяват различна декорация на отделните помещения, както и възможност за постигане на различен стил. Благодарение на съвременните технологии, по които се произвеждат, фототапетите допринасят за добрата визия на стенна декорация.

Днес се предлагат уникални модели фототапети, стикери за стена и разбира се традиционните иновационни флис фототапети. Всички те могат да внесат много настроение и в най-скучната и обикновена стая.

Едно от предимствата на съвременните фототапети /fototapeti za stena/ е, че те могат да се изработят по поръчка, в зависимост от желанияат на клиента. Така например може да изберете любим пейзаж или семейна снимка, която да бъде пресъздадена във фототапет. По този начин вашият дом ще придобие индивидуалност и собствен стил с фототапетите за стена.

За мокрите помещения и кухнята може да изберете влагоустойчиви и топлоустойчиви фототапети, които също могат да бъдат изработени по поръчка.

Различните модели фототапети се поставят по различен начин, затова в случай на непозната технология е препоръчително да се ползват услугите на специалист.

Много важно значение за визията на помещениетое при лепенето на фототапети е отделните листове да си напасват, за да няма разлика в картината или шарките.

Понеделник, 28 Юли 2014 14:14

Изправени сте пред предизвикателството да направите най-хубавата и красива детска стая за Вашето дете?

Желаете то да се чувства щастливо в неговата собствена стая, докато играе с приятели или докато си учи уроците? Искате най-доброто за него? Вие сте на правилното място! Електронният магазин на Европа стил предлага голямо разнообразие от детски фототапети. Тук ще откриете подходящи такива, както за най-малките малчугани, така и за тийнейджъри. В богатия ни асортимент, освен фототапети за детска стая за стена, са представени и детски фототапети за врати. Това Ви позволява, търсейки правилното интериорно решение за тази специална стая, да направите интересни съчетания между двата вида фототапети. Например Мечо Пух поставен на вратата, а фототапет с неговите приятели е залепен на стената...Възможни са и други комбинации в зависимост от предпочитанията на детето Ви, неговите интереси, любими филмови герои, отбори и т.н. Доста актуални детски фототапети през последните години, са тези с изображения на героите на Дисни. Европа стил предлага много видове фототапети за детска стая, подходящи за момичета и за момчета. Избирайки нашите фототапети за тяхната стая, Във Вашия дом ще заживеят принцеси, феи, колички, супер герои и др. Вашето дете ще бъде щастливо. Разбира се помислили сме и за подрастващите. За тях в магазина ще намерите детски фототапети с изображения на тема футбол, супер автомобили, космос, чудовища, сърца, пеперуди, морски свят и др.

Нашите детски фототапети намерат приложение и в интериора на детски кътове, детски градини, стаи за игра и други детски заведения. Като наши клиенти, за нас е важно да знаете, че фототапетите за детска стая, застъпени в каталога на Европа стил, са с изключително високо качество на изработката. Предлагат се гланцирани или матови, в различни размери. Използвани са материали от висок клас, монтират се бързо, без застъпване. В онлайн магазина можете да откриете всички налични детски фототапети, а ако избраният от Вас не е наличен извършваме професионална консултация и доставка в рамките на 2-3 седмици. Изберете фототапет, проектиран за деца и направете детската стая свежа и уникална.

Вашето дете го заслужава!

Нашите предложения с модели , може да разгледате тук : За ДЕЦА и DISNEY
Четвъртък, 19 Юни 2014 06:49

Създайте красота в дома си с флоралните фототапети от Европа стил. Изключително богато разнообразие от цветни предложения, които ще Ви накарат да се чувствате добре през времето, което прекарвате у дома, в една свежа и приятна обстановка. Не е достатъчно един дом да е обзаведен хубаво, важно е цветовата гама да е подбрана добре, защото тя е основен фактор, който създава уют.

 

Фототапетите на цветя са широко застъпени в каталозите на Европа стил. Те са особено атрактивни и впечатляващи именно, защото излъчват нежност и красота. Всички сме подвластни на магията на цветята. Различните краски превръщат фототапета на цветя в една своеобразна цветотерапия, която влияе положително върху обитателите на всяко жилище, особено в днешния забързан свят,често изпълнен със стресови ситуации.

 

В онлайн магазина за фототапети за стена, ще откриете богат избор от фототапети на цветя. В зависимост от Вашите предпочитания, се предлагат различни видове цветя или комбинации от цветя, отпечатани върху нашите фототапети. Един лилиум например, сниман отблизо или орхидея, биха накарали човек да си представи, едва ли не, аромата, който носят тези цветя. Тези фототапети са идеални за хола в едно жилище. Фототапет с лалета или вишнев цвят – пролетта ще присъства постоянно във дома Ви. За Вашата спалня се предлагат специални фототапети на цветя с мотиви на сърца, които са особено интересни. В каталога ще ги видите както във нежни, светли тонове, така и във ярки и наситени цветове за по-властните натури. Коридорът е също е място, където можете да поставите фототапет с изображение на цвете. Така влизайки в дома Ви, още от вратата ще спечелите вниманието на Вашите гости. За традиционалистите също има подходящи предложения – фототапет с червени макове – вечната класика, но винаги актуална!

 

Всеки вижда своя дом по различен начин, затова фототапетите с цветя се предлагат в различни нюанси, за да задоволят всеки вкус.

Нашите предложения с модели , може да разгледате тук : ФОТОТАПЕТИ С ЦВЕТЯ

Понеделник, 31 Март 2014 07:48

Фототапетите за стена напоследък са доста търсени в процеса на декорация на едно съвременно жилище. Тяхното основно предимство е, че зрително увеличават пространството в помещението, придават му уникалност и разбира се са много ефектни.

Европа стил предлага най-разнообразни модели на фототапети за стена, за врати. Във фирмения магазин на ул.Битоля 13 във Варна или в интернет магазина в сайта www.evropastil.com, можете да поръчате тапети както за Вашия дом така и за офиса. Предлагат се фототапети на най-различни тематики, съобразени с Вашия вкус.

През 2013 г. най-търсени се оказват фото тапети с изображения на забележити мостове по света. Това не е случайно. Те впечатляват със своята красота, мащабност и технически параметри и затова са интересни и предпочитани както като туристически дестинаци и така и в избора на фототапети за стена.

Интересното при тях е, че изображенията на мостове придават модерен вид на помещението, в което се намират, а в същото време те са класически символи на градовете където са разположени. Примери за това са Бруклинският мост, Манхатънският мост, Тауър Бридж, Мостът в Сан Франциско и др. Те са познати по целия свят и техни фотографии са особено подходящи за фототапети. Особено впечатляващи са нощните гледки към тези мостове, обсипани със светлини и отблясъци от заобикалящата ги вода. Такъв фототапет поставен във дома те кара да се пренесеш в духа на Америка.

Нашите предложения с модели , може да разгледате тук : ГРАДОВЕ И МОСТОВЕ

 

Четвъртък, 06 Декември 2012 20:35

ПОБЕДОНОСНОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА ФОТОТАПЕТИТЕ Е ФАКТ

Съвременните фототапети играят важна роля в оформлението на интериора на всеки дом, като допринасят за нужната му естетическа и персонално звучаща атмосфера.

Те са способни да създават по много лесен начин желаният от Вас ефект. Най-голямото им предимство разбира се е зрителното увеличаване на пространството, което е от изключително значение, уви за домът на българина.

Фототапетите не са нещо ново, но благодарение на съвременните нови технологии на печат и материали се завръщат победоносно в нашият дом в един съвсем друг облик. Компютърната обработка позволява  да се създават уникални зрителни ефекти присъщи не само на живата природа, но и авангардни арт пана, художествени репродукции и други модерни дигитални изображения и графики.

Електронните формати могат да се изготвят не само върху специалната за това хартия, но и на така наречената флизелинова основа, която има изключителни предимства. С повече за видовете материал може да се запознаете в раздела ни характеристика на материала.

Фототапетите за стена са подходящи за всякакъв вид помещения за спалня, за дневна, за кухня, за детска стая, за врати, за офис и обществени сгради и заведения.

С правилният избор на модел, взет евентуално и с наша помощ вие ще превърнете Вашата дневна, спалня, кухня, работно място или детска стая в най-красивото място за Вас отразяващо персоналната Ви креативност и добър вкус.

 

Избрани фототапети

Все още нямате избрани фототапети

Търси по цвят

Банер
Банер

Поръчай обаждане

За поръчка на телефонно обаждане посетете следния адрес:

ПОРЪЧАЙ ОБАЖДАНЕ ОТ ТУК

Потребители Online

В момента има 22 посетителя в сайта

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Powered by Web Idea BG