Фототапети Fototapeti от Европа Стил

ФОТОТАПЕТИ / FOTOTAPETI
тел. 0879 141 263

Фототапети с Европейско качество. Фототапети за стена на достъпни цени над 800 модела в наличност.
Фототапети по размер на клиента. Бърза доставка за цяла България.Характеристика материали


 

При предлаганите в този сайт фототапети , които се изработват по индивидуален размер на клиента ;

се използва материал Флис  с гръб гладка медия за печат с гръб от нетъкани текстилни нишки с плътност 150 г/ на кв. м. , което дава възможност да се замаскират дребни неравност по стената . А широките панели са изключително удобни за работа при лепеното на фототапетите .

 

 

При  Дигитален печат на ,,ФЛИС,, основа , се използват само модерни  компютърни технологии и изцяло усъвършенствани принтери . При този метод изображението се изпраща директно към принтера с помощта на цифрови файлове.  Предлаганите продукти изработени по този начин ,се отличават с изключително качествено кристално точно изображение. Повърхността им се отличава от останалите по това ,че изглежда съвършенно  гладка , специално смолисто обработена .  Напълно матирани нямат гланцов ефект,който е несъвършенство при изгледа на картина осветена на стена от слънчеви лъчи и осветление . Изключително устойчиви са на почистване, но без препарати . В съчетание с това ,че са отпечатани на най-високия клас материал ,,ФЛИС,,основа ги прави най-съвършенните по качество продукти на този етап в световен мащаб.

 

 

При предлаганите налични модели в този сайт фототапети са използвани основни 3 вида материал и начини на печат. Горният описан на ФЛИС с но с по малка плътност 120 г / на кв.м

 

 

Вид 2 Полимерен печат върху хартиена основа, е всъщност също т.н. дигитален печат ,но с полимерни мастила хартията е специална за печат на син гръб, това позволява плътно нанасяне на цветовете. Полимерния печат е ултра модерен метод за най-високо качество на нанасяне на цветовете, именно този метод позволява възможността за мокро почистване и безупречно точно изображение. Използваните мастила на база свързващи се смоли са в рамките на всички европейски изисквания за използване на екологично чисти материали с цел опазване на околната среда. Тези тапети имат 100% светлоустойчивост, т.е. никога не могат да избледнеят. Повърхността е матова, същевременно има много лек седефен блясък в зърнестния фин слой на боята.

 

 

 

 

Вид 3Офсетовия печат на хартия , добре познатия на българския пазар от близкото минало начин на изработка на фототапети с задоволително добро качество на изображението. Повечето фирми и до ден днешен изработват продуктите си по този начин. Това е и най-разпространения начин на изработка по поръчка на фототапети у нас с изключение на печата върху ПВЦ фолио, който изобщо не е удачен за стенно приложение. Офсетовия печат има по ниски производствени разходи и се използва също за отпечатване на луксозни книги и списания.

 

Всички налични модели са фабрично производство в доказани на пазара дългогодишни европейски фабрики !

 

 

 

Форма за поръчки и запитвания
 1. Полетата маркирани с * са задължителни!
 2. Вашето име(*)
  Please type your full name.
 3. Еmail адрес(*)
  Invalid email address.
 4. Телефон(*)
 5. Относно(*)
  Invalid Input
 6. Адрес за доставка
  Invalid Input
  Въведете адрес нан доставка при поръчка на фототапет
 7. Размер на фототапет
  Invalid Input
  Въведете желания размер на фототапета
 8. Съобщение
  Invalid Input
 9. Код за сигурност

Избрани фототапети

Все още нямате избрани фототапети

Търси по цвят

Банер
Банер

Поръчай обаждане

За поръчка на телефонно обаждане посетете следния адрес:

ПОРЪЧАЙ ОБАЖДАНЕ ОТ ТУК

Потребители Online

В момента има 37 посетителя в сайта

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Powered by Web Idea BG